Tuotteemme

Tuotteisiimme kuuluvat pestyt, lajitellut sekä erikokoisiin pakkauseriin pakatut porkkanat ja punajuuret. Porkkanat pakkaamme 500g, 1kg, 2kg sekä 10kg pusseihin. Punajuuret pakkaamme 1kg ja 10kg pusseihin. Lisäksi meille kuuluvat molemmat tuotteet multaisina asiakkaan haluamissa pakkauskoissa esimerkiksi 10 kilon pussiin tai pahvilaatikkoon. 2 luokan ja yli suuret porkkanat ja punajuuret myymme kuorimoille. Meidän hyvän makuiset ja laadukkaat vihannekset löytyvät ympäri Suomea S-ryhmän kaupoista

Ammattitaito

Hyvän makuisten ja laadukkaiden vihannesten kasvattaminen vaatii tarkkaavaisuutta, ammattitaitoa ja innokkuutta kyseistä työtä kohtaan ja sitä meillä on! Hyvä sato edellyttää hyvän multavan pellon, joita tältä seudulta löytyy. Viljelykierto on tärkeässä osassa, joten pidämme mahdollisimman pitkän kierron, jonka aikana viljelemme välivuosina ohraa ja kauraa. Vuokramaita tarvitsemme runsaasti, jotta viljelykierto saadaan järjestämään onnistuneesti. Meillä kaikki työt tehdään tarkasti ja ammattitaidolla. Pyrimme kehittämään toimintaamme kokoajan niin viljelyssä, kuin kauppakunnostuksessa.

Syksyllä porkkanat ja punajuuret nostetaan kylmävarastoihin, jotka pitävät juuri oikean lämpötilan ja ilmankosteuden, jotta varastohävikin osuus jäisi mahdollisimman pieneksi. Noudatamme kaikissa työvaiheissamme Laatutarha-auditoinnin mukaista ohjeistusta, joka antaa meille luvan käyttää sirkkalehtimerkkiä. Näin kuluttajat tietävät tuotteidemme olevan kaikkien kriteerien mukaisia, puhtaita, kotimaisia vihanneksia.

Kuvia maatilastamme löydät täältä kuvagalleriasta.